Nové stránky i facebookové profily

V uplynulých dnech vzniklo několik stránek a profilů z našich komunit a farností, kde můžeme být v kontaktu.

Celkovým redesignem prošla stránka naší provincie www.ofm.cz. Nyní je čitelnější na mobilech, kde přichází polovina návštěvníků. Vytvořili jsme také novou kategorii Duchovní inspirace a zařadili do stránky jiné sociální sítě, např. kanál YouTube. Pro snazší čtení večer postupně upravujeme noční režim, který se objeví v článcích při kliknutí na horní ikonku. Provincii nyní můžete sledovat také na Facebooku, YouTube a Instagramu.

Nové stránky má i komunita v Uherském Hradišti (frantiskani.uh.cz), Založila také facebookový profil, aby mohla být farníkům blíže i digitálně. Například od neděle 22.3. zde bude probíhat virtuální duchovní obnova.

Pražská farnost Panny Marie Sněžné také vytvořila velmi živý facebookový profil, na kterém nyní mimo jiné přenáší mše svaté denně v 18 hodin.

Brněnská komunita zase založila účet na Twitteru. Zde nejen přenáší mše svaté v neděli v 10.00 a ve všední dny v 18.00, ale denně připravují i program pro děti v 19.30. Brněnští františkáni mají již déle facebookovou stránku.

Profil na Facebooku má také františkánská farnost v Praze-Spořilově, v Plzni a v Liberci.